Interieurdesign

Wie is Evie K.?

Eveline Kubbenga is de persoon en Evie K. is de kunstenares.
Opgevoed in een zakelijke omgeving met kapitalistische denkbeelden was er slechts waardering voor hoge cijfers voor wiskunde. Creatieve uitspattingen waren slechts ‘leuk’. Zelfs de inrichting van mijn kamer mocht ik niet bepalen. Dus het was allemaal bruin en saai totdat ik als student mijn eigen kamers wit ging schilderen.
Vanaf dat moment waren mijn interieurs licht, kleurrijk en pasten geheel bij wie ik ben.
Na bijna 40 jaar een superzakelijke carrière gehad te hebben, ging het roer om. In 2019 wilde ik alleen nog maar kunstenaar en interieurstylist zijn. Begin 2020 was ik klaar met de opleiding tot interieurontwerper. Eerste opdrachten gaven me moed. Lockdown. Op afstand via Teams interieuradviezen geven zag ik niet zitten. Vanaf 2021 sta ik niet meer ingeschreven in het handelsregister. Opdrachten die me leuk lijken verricht ik nu als zogenaamde ‘resultaatgenieter’.
Nog steeds wil ik met alle liefde mijn kennis, ervaring en passie delen met iedereen die niet tevreden is met zijn of haar interieur. In de loop der jaren heb ik trouwens al veel interieur- en kantoormetamorfoses verricht; voldoende ervaring is dus aanwezig.
Door diverse interieurstudies, -cursussen en -workshops ben ik een echte pro op interieurgebied geworden. Kleur hoort in elk interieur; witte muren heb ik ondertussen achter me gelaten; op dit moment is dat ook niet de trend. Als kunstenaar en interieurontwerper zal ik altijd de grenzen opzoeken van wat nog net kan. Het resultaat is een statement, maar wel bewoonbaar en geheel volgens uw woonwensen.
Met alle plezier help ik een interieur om te toveren tot iets spectaculairs.
Scroll to Top